Favoriete combinaties

ze laten de tijdsgeest zien

De Ammoniet (De Burgermeester)
Laat het natuurlijke verloop van groei zien (fibbonatie spiraal), het start vanuit het midden en groeit zo uit naar gelang de balans en de omstandigheden. Je kunt een vergelijking maken met de werking van alle energie, zoals ook de gedachten. Deze energie neemt je mee naar jouw kernwezen en voltooiing. Het geeft vooral het inzicht dat de weg altijd verder gaat. Deze steen word gekozen door mensen die anderen helpen/stimuleren/adviseren op hun pad of in hun leven. Zoals adviseurs, advocaten, artsen, maatschappelijk werkers, coaches en counselers.

Opaal (De Keizerin)
Heft direkt het donkere karma op. Laat je beseffen dat jij een goddelijk wezen bent. Het vergroot het gevoel van eigenwaarde en helpt bij het zien van het volle potentieel. Het stimuleert de interesse voor kunst. Vroeger stond het bekent als de ongelukssteen. De spectaculaire glans van de Opaal zijn watermoleculen. Als de Opaal op de verkeerde manier geslepen of bewerkt wordt, kan de hele glans verdwijnen. De Opaal moet dus met zorg en overtuiging uitgekozen worden, dient voorzichtig en nauwkeuring bewerkt te worden en is eigenlijk geen goed kado. Ik heb eens meegemaakt in een workshop dat er iemand in een rolstoel de Opaal uitkoos. Ik vertelde haar dit verhaal. Zij vertelde haar spectaculaire verhaal. Over haar leven als daredevil. Ze deed aan verschillende sporten waaronder waterskieen en skydiven. De dag nadat haar vriend haar een prachtige ring met Opaal gaf gebeurde haar ongeluk, haar parachute opende niet goed. Dwarslesie. Dat was natuurlijk heftig om te horen. Uiteindelijk sprak ze de prachtige woorden, dat ze blij was met haar ongeluk. Dat het voor haar nodig was, en dat ze anders niet zou zijn geworden wie ze nu is. Pas geleden gebeurde het weer op het Eigentijdse Festival. Deze prachtige vrouw vertelde me precies hetzelfde. Ze vertelde me per mail dat ze juist door al die tegenwerking is geworden wie ze is en heeft daar vrede mee. Ze heeft haar man leren kennen en 2 prachtige kinderen gekregen, overigens op afraden van de artsen. Sinds het Eigentijds Festival (toen ze de Opaal heeft gekocht) is dat gevoel bij haar meer verdiept. Klinkt misschien wat vaag maar alles blijft nu, op de één of andere manier, in beweging zonder dat ik daar van binnenuit veel moeite voor moet doen. Vertelt ze in haar mailtje.
Ze hebben beiden toestemming gegeven om dit verhaal en de foto in mijn album te plaatsen. Ik hoop ze snel te ontmoeten op facebook. Steeds meer mensen voelen dat ze verlost zijn van donker karma. Vele kinderen op de wereld worden geboren zonder donker karma. Op dit moment is ieder zijn eigen stuk aan het afronden op zijn eigen manier. Als mensen opgoeien in liefde. Als ze keuzes maken vanuit veiligheid en liefde, overwinnen we onze schaduwkant die ons weerhoudt te het leven en tot volle bloei komen.

Dus laat je niet leiden door wat je al weet. Er ligt een nieuwere en mooiere wereld voor ons. We zitten in een ommekeer. Oude verhoudingen werken niet meer. Wij zijn de mensen die vanuit dit perspectief kunnen denken (zonder balast van het verleden). Vanuit de wetenschap dat we goddelijke wezens zijn en dat door ons pracht, perfectie en harmonie kan stromen.